Opbouw Rainproof paviljoen op FabCity

Gepubliseerd op:
2 april 2016

Rainproof is prominent aanwezig op Fabcity met het innovatieve Rainproof paviljoen. De komende dagen bouwen we een scheepscontainer om tot rainproof showcase die toont hoe de stad van de toekomst slim met regenwater omgaat. De innovatieve systemen van onze partners GrownDownTownDe DakdoktersFien DekkerSempergreenGEP en De Hamer laten zien welke maatregelen er mogelijk zijn om je omgeving rainproof te maken. Ervaar wat extreme regenbuien met de huidige en toekomstige stad doen door de douches aan te zetten of loop naar binnen en wordt onderdeel van ons netwerk! 

Binnen in de container vinden bezoekers meer informatie over het rainproof inrichten van de stad, voorbeeld projecten en wateroverlast beelden, de animatie en het netwerk. Ook kan je als bezoeker zélf onderdeel worden van het netwerk. Benieuwd hoe? Kom vanaf 11 april langs de Rainproof container op de Fabcity Campus

Volg de opbouw van ons Rainproof paviljoen via Facebook en Twitter

container rainproof
De start van de bouw van het rainproof paviljoen op FabCity

FabCity

FabCity is een tijdelijke, gratis toegankelijke campus op de Kop van Java-eiland. De campus bestaat uit innovatieve paviljoens en installaties voor de stad van de toekomst.  De campus is open van 11 april tot en met 26 juni. Ga naar de website van FabCity voor meer informatie.