Overhandiging Engelstalig Rainproof magazine

Gepubliseerd op:
13 juli 2018

De overhandiging van het Engelstalige Rainproof magazine is een feit! Tijdens de Singapore International Water Week, de bijeenkomst die wereldwijd leiders uit de waterwereld bij elkaar brengt om uitdagingen aan te pakken, technologieën te demonstreren en kansen te ontdekken, heeft Steven van Rossum, Directeur van Wereld Waternet het exemplaar overhandigd aan Yvonne Forrest (Director Houston Water)Met veel enthousiasme en interesse nam zij het eerste exemplaar van het Rainproof Magazine in ontvangst. 

Dit magazine staat boordevol mooie verhalen en resultaten, tips over samenwerking en interviews met Rainproofers. Hierin staat hoe Rainproof is begonnen en nu een standaard is in gebiedsontwikkeling, projecten en onderhoudswerkzaamheden. Houston is recent getroffen door extreme regenval met veel overlast en schade tot gevolg. De inspirerende voorbeelden in het Rainproof Magazine zijn dan ook met grote belangstelling bekeken. Hieronder ook een voor het Engelse magazine exclusief interview, over de internationale waarde van Rainproof met onze Watergezant Henk Ovink. 

Wil jij zelf ook een exemplaar?

Het magazine geeft antwoord op de grote vraag: ‘Hoe maak je een stad regenbestendig?’. Wil jij weten hoe? Download dan het dan online: Rainproof magazine (Engelstalig / in English).