Pak je korting op een regenton

Gepubliseerd op:
3 augustus 2017

Woon je in Amsterdam Zuid en wil je een regenton? Dan is nu je tweede kans! Onze partner Natuur & Milieuteam Zuid heeft wegens succes voor de tweede keer een regentonnen actie. Je krijgt een fikse korting op een mooie kastanje houten of kunststof regenton.

Project regenton

Natuur & Milieuteam Zuid is gestart met project regenton. Het doel: zoveel mogelijk regentonnen in Stadsdeel Zuid. Op de projectpagina regenton staat op een kaart welke bewoners en initiatieven al een regenton hebben geïnstalleerd. Laat je inspireren door andere bewoners en ga aan de slag! 

Regenton met 40% korting

Dit is de aanbieding:

  • Een regenton van kastanjehout € 130. (lang model 120L) + messing kraan + Speedy systeem vulautomaat + bezorging voor € 130 in plaats van € 217,49. 
    • Een bijpassend houten standaard is optioneel bij te bestellen voor € 17,50 in plaats van € 25 euro.
  • Een groene kunststof regenton € 80. (lang model 100L) + kraan + standaard + Speedy systeem vulautomaat + bezorging voor € 80 in plaats van € 121,99.

Bestel een regenton voor 14 augustus door te mailen naar Anna van Natuur&Milieuteam Zuid (Anna@NMTZuid.nl). Je krijgt van Anna een mailtje met kortingscode en rekeningnummer.

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie over de regentonnen actie op de website van Natuur & Milieuteam Zuid: regentonnen actie