Rainproof nominatie Waterinnovatieprijs

Gepubliseerd op:
5 november 2014

Het programma Amsterdam Rainproof is genomineerd voor de Waterinnovatieprijs 2014 binnen de categorie ‘Ruimte voor innovatie’.

De Waterinnovatieprijs is een prijs voor innovatieve waterprojecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen. Er zijn vier categorieën: droge voeten, schoon water, voldoende water en ruimte voor innovatie.

Uit 135 projecten is ons programma door de jury genomineerd!

Op 2 december zullen tijdens een feestelijke uitreiking de winnaars in de vier categorieën bekend worden gemaakt door juryvoorzitter Annemieke Nijhof, CEO van Tauw Group B.V.

Naast de bekendmaking van de winnaar per categorie door de jury zal deze avond ook de publieksprijs worden uitgereikt. Voor de publieksprijs kan vanaf vandaag gestemd worden door iedereen op zijn of haar favoriete genomineerde project.

Vind jij Amsterdam Rainproof ook nuttig, noodzakelijk én innovatief? Stem dan op ons via de waterinnovatie website (even naar beneden scrollen tot de categorie ‘ruimte voor innovatie’) en help mee om Amsterdam rainproof te maken. Een nominatie is fantastisch, maar wij gaan voor de winst!

Waterinnovatieprijs_nominatie