Terugblik productinnovatiesessie #2

Gepubliseerd op:
16 juni 2016

Op woensdagmiddag 15 juni organiseerden NL Greenlabel en Amsterdam Rainproof de vervolgbijeenkomst op de eerste productinnovatiesessie van 1 oktober 2015. Een twintigtal experts en productleveranciers werkten in sessies samen om oplossingen voor regenwater verder uit te werken. Dit werd gedaan aan de hand van drie verschillende oplossingsrichtingen: ‘dak’, ‘gevel’ en ‘straatboom’. 

De middag werd geopend door Lodewijk Hoekstra en Daniël Goedbloed die vervolgens afwisselend in gesprek gingen met twee innovaties: de waterbank van Sunny Rain Solutions en het Rainwater Destroying System van drie leerlingen van het Assink Lyceum uit Neede. 

Rainwater Destroying System
Leerlingen van het Assink Lyceum in Neede presenteren het Rainwater Destroying System. 

Daarna reflecteerden Daniël Goedbloed en Lot locher op de resultaten en bevindingen van de eerste productinnovatie. Hieruit volgden de drie oplossingsrichtingen die deze middag werden uitgewerkt. 

In twee workshop rondes werkten drie groepen partners aan de oplossingsrichtingen welke tijdens de wrap-up werden gepresenteerd. Dat de aanwezige partners enthousiast waren over de uitkomsten bleek uit de afsluiting van de middag: verschillende partners ondertekenden een ‘samenwerkingspact’ om aan de ontstane ideeën vervolg te geven!

Workshop rondes PRISwater 2

Lees hier de uitgebreide terugblik PRISwater 2.
Lodewijk Hoekstra maakte van de middag een korte impressie-video

Video-impressie PRISwater 2 Lodewijk Hoekstra