Terugkijken webinar: ‘Pompen of verzuipen? Verzekeren in een veranderend klimaat.’

Gepubliseerd op:
21 februari 2018

Na de grote westerstorm van afgelopen 18 januari werd duidelijk dat er nog veel vragen spelen op het gebied van schadeverzekeringen. Reden voor Verbond van Verzekeraars om op dinsdag 13 februari het webinar ‘Pompen of verzuipen? Verzekeren in een veranderend klimaat’ te organiseren. Tijdens dit webinar werden het eerder gepubliceerde rapport ‘Hoofd boven water, verzekeren van schade in een veranderd klimaat’ en andere ontwikkelingen uitgelicht. Heb je het webinar gemist? Bekijk ‘m hier terug!

Webinar

Tijdens het webinar gingen Ferdinand Soeteman (manager Schade Verbond van Verzekeraars), Gijs Kloek (senior manager Research & Development Achmea Reinsurance en lid Issuecommissie Klimaat) en Timo Brinkman (beleidsadviseur Verbond van Verzekeraars en ook lid Issuecommissie Klimaat) in op verschillende zaken. Welke trends en knelpunten zijn er? Met welke aanbevelingen wordt al gewerkt?

Webinar terugkijken? Dat kan via deze link.

Amsterdam Rainproof

Voor Amsterdam Rainproof zijn verzekeraars belangrijke intermediairs richting bewoners. Ook is een verzekeraar een goede kennisbron bij schade. In 2016 deden we samen met verzekeraars een project over een regenbestendige stad.