Watervriendelijke tuin maand in volle gang

Gepubliseerd op:
20 maart 2017

De ‘Watervriendelijke tuin‘ maand is in volle gang. Afgelopen weken waren er leuke en leerzame workshops en demonstraties bij Intratuin Amsterdam.  En de acties gaan door. Haal zaterdag 25 maart jouw regenton en lijngoot met 20% korting bij het tuincentrum Praxis Zuidoost! Ook kan je deze middag terecht met al jouw vragen over water en wateroverlast in de tuin bij de ’tuindokters’.

Demo’s Regenton, sedumdak en verticale tuin

Op zaterdagmiddag 18 maart verzorgde Intratuin Amsterdam verschillende praktische en leerzame demo’s. Zo zagen bezoekers in de praktijk hoe je een regenton moet aansluiten op een regenpijp. Ook gaven medewerkers van het tuincentrum uitleg en tips over het aanleggen en onderhouden van een sedumdak en een verticale tuin. De do’s en don’ts kwamen hierbij aan bod! Rainproof was aanwezig voor alle vragen over water en wateroverlast in de tuin. 

Demo verticale tuin Intratuin

Kinderworkshop regenmeters maken

op woensdagmiddag 15 maart konden kinderen creatief aan de gang bij Intratuin Amsterdam met de workshop ‘regenmeters maken’! Ouders en bezoekers kregen informatie over de watervriendelijke tuin en konden vragen stellen over water en wateroverlast. Ondanks het mooie weer die dag hebben veel kinderen prachtige regenmeters gemaakt! 

Kinderworkshop regenmeters maken bij Intratuin Amsterdam