Win kaarten voor Het Scheepvaartmuseum

Gepubliseerd op:
14 februari 2020

Wij mogen tien keer twee vrijkaarten voor Het Scheepvaartmuseum weggeven. Maak kans en bezoek de expositie REGEN. Laat je verrassen door de combinatie van film, fotografie, informatie en interactie. Regen is alledaags, soms vervelend, maar regen is ook mooi en sfeervol, praktisch en nuttig. Ontdek de schoonheid en leer hoe we gezamenlijk de stad regenbestendig maken. 

Jouw mening telt!

Laat ons weten wat jij graag zou willen doen om wateroverlast in jouw omgeving tegen te gaan. Of wat je al gedaan hebt! Vind jij een groene tuin met veel beplanting belangrijk? Wil je graag een regenton? Of laat je je graag inspireren door deze expositie? Laat je reactie achter en maak kans op twee vrijkaarten. Reageren kan op dit bericht, op de Amsterdam Rainproof Facebook pagina, Twitter en/of Instagram.

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 18 februari. De vrijkaarten zijn op een willekeurig moment in te zetten. De tentoonstelling REGEN is te zien t/m zondag 1 maart 2020 in Het Scheepvaartmuseum. Uiteraard kun je ook een bezoek te brengen aan de tentoonstellingen Strijd om het IJs en Rijzend Water!

De tentoonstelling REGEN is mede mogelijk gemaakt door Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en Amsterdam Rainproof.