Win een festivalpas voor het stadsfestival We Make The City

Gepubliseerd op:
12 juni 2018

We Make The City is het grootste stadsfestival van Europa. Van 20 t/m 24 juni vieren we met jong en oud het stedelijk leven en werken we in de Metropoolregio Amsterdam samen aan de belangrijke stedelijke vraagstukken. Hoe maken we steden beter? In het weekend van 23 en 24 juni is de stad een laboratorium met urban talks, workshops, stadsexpedities en exposities. Vele locaties en partners van Rainproof doen mee en zetten de deuren open.

Rainproof locaties tijdens WMTC

Er zijn in het weekend vele inspirerende locaties om te bezoeken, over bijvoorbeeld het rainproof inrichten van je huis, tuin of dak. Kom naar de Corantijnmarkt in de Westindische buurt, of sta op een slim waterbergend dak op het Marineterrein. Bekijk het overzicht van alle rainproof locaties. Events om niet te missen. Wil jij gratis kaartjes winnen voor deze events? Dat kan!

WIN: Twee gratis festivalpassen

Wil jij voor de rainproof evenementen van ‘We Make The City’ twee festivalpassen winnen? Wij geven 5 x 2 tickets weg. Mail je naam (voor- en achternaam) naar info@rainproof.nl en geef aan waarom jij twee tickets zou moeten winnen.

Wanneer? Waar?

Wanneer? Zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018
Waar? Metropoolregio van Amsterdam
Meer informatie: Bekijk het overzicht van alle rainproof locaties.