Kom naar de workshop ‘rainproof vastgoed’

Gepubliseerd op:
27 september 2017

Is jouw vastgoed bestand tegen een hoosbui? Tijdens het Duurzaam020 event op 6 oktober in de Circl krijg je antwoord van experts. Bekijk hoe hoog het water tegen jouw vastgoed staat, leer hoe je wateroverlast voorkomt, het water opvangt en kunt gebruiken. Meld je snel aan.  

Voorkomen van waterschade

Waar is Amsterdam het meest kwetsbaar bij een extreme bui? Tijdens de workshop bekijken we het op de regenwaterknelpunten op kaart; locaties waar er verhoogde kans is op wateroverlast en schade als het extreem hard regent. In deze interactieve workshop analyseer je samen met experts hoe hoog het water staat tegen de gevel van jouw vastgoed. Ook krijg je informatie hoe je een gebouw zo kan inrichten dat een tijdelijke overstroming tijdens een hoosbui niet tot bouwkundige schade leidt.

Duurzaam 020: elke druppel telt

Regen valt overal en iedereen kan een bijdrage leveren om wateroverlast te voorkomen. Zo kan je het regenwater opvangen en gebruiken. Voorbeelden zijn er genoeg. Denk aan groen blauwe daken, waterpasserende parkeerplaatsen en regenwaterhergebruikinstallaties. Leer van praktijkvoorbeelden van rainproof gebouwen in Amsterdam. Samen maken we de stad rainproof!  

Aanmelden

Datum: 6 oktober, 14:00 – 18:00 uur.
Locatie: Gustav Mahlerlaan 1B, Amsterdam.
Meld je aan voor de workshop via Duurzaam020 – Hoe dan?