Primaire tabs

Rainproof informatiemiddag

Door

Redactie Rainproof

Gepubliceerd op

22 november 2017

Save the date! Op dinsdag 12 december organiseren wij een informatiemiddag voor gemeenten, provincies en waterschappen. Ben je ambtenaar en wil je meer informatie over Rainproof? Of wil je jouw collega’s meekrijgen voor een regenbestendige stad? Kom dan naar de bijeenkomst en krijg antwoord op jouw vragen. Lees verder voor meer informatie.

Waarom een informatiemiddag?

Wij krijgen veel verzoeken van gemeenten, provincies en waterschappen voor informatie. Denk aan vragen over onze aanpak en het programma: Hoe kunnen we regenbestendige maatregelen verbinden aan werkzaamheden in de publieke ruimte? Hoe kunnen we bewoners en private partijen meekrijgen? En vragen over het gebruik van onze folders en website. Om deze en andere vragen te beantwoorden, organiseren we een informatiemiddag. We redden het momenteel niet om iedereen individueel te spreken, dus doen we het op deze manier. Ook als je vragen hebt over hoe je jouw collega’s meekrijgt rainproof mee te nemen in hun werkzaamheden zal deze middag veel opleveren.

Aanmelden

De informatiemiddag vindt plaats op dinsdag 12 december van 13:30 tot 17:00 uur in de broedplaats Old School (Gaasterlandstraat 3-5, Amsterdam).
Aanmelden kan door middel van een mail naar info@rainproof.nl. Noem in je mail het aantal deelnemers en je specifieke vraag aan Rainproof. Wij doen ons best om alle vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden!

Programma

Het voorlopige programma op de 12e is als volgt:

13.30: Inloop.
14:00: Presentatie over programma Amsterdam Rainproof met daarin netwerkaanpak, communicatie, communicatiemiddelen (folders en website), regenwaterknelpuntenanalyse, samenwerking met private partijen en rainproof in processen en beleid van gemeente Amsterdam en Waternet.
14:30: Beantwoording veel gestelde vragen.
15:15: Pauze.
15.30: Beantwoording specifieke individuele vragen door drie aanwezige rainproof-medewerkers.
17:00: Einde.

Wat denk jij?

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Reacties

Dag Rainproof,

Ik heb 8 november met Irene Poortinga contact gehad en met haar kort gesproken over de Groene schoolpleinen. Delfland is bezig met groenblauwe schoolpleinen, maar loopt ertegen aan dat de doelen bij gemeenten in ons gebied vaak versnipperd zijn. Ik vind de integraliteit bij Rainproof een prachtig voorbeeld. Ik zou dus graag 12 december willen langskomen, maar dat lukt niet ivm een cursus die dag. Zou ik eens apart kunnen langskomen vanuit Delfland om te leren van jullie aanpak?

Met vriendelijke groet,

Natalie Lorenz (nlorenz@hhdelfland.nl)  

 

 

Natalie Lorenz ... (niet gecontroleerd) replied on

Beste Natalie,

Bedankt voor je interesse. Jammer dat je 12 december niet in de gelegenheid bent om te komen. 
We sturen je een persoonlijke mail om te kijken wat er mogelijk is. 

Met vriendelijke groet,
Irene Poortinga

afbeelding van Irene Poortinga Irene Poortinga replied on

Beste Rainproof, Graag sluiten we vanuit 's-Hertogenbosch aan. Maar op 12 dec kan er niemand bijzijn. Ook niet van het Waterschap Aa en Maas. Kunnen jullie in januari een nieuw datum organiseren?

Alvast bedankt,

Martine Beuken

Martine Beuken (niet gecontroleerd) replied on

Hallo Rainproof,

Ik zou 12 december graag langskomen, maar ik kan die middag niet. Misschien willen jullie een herhaling van de informatiemiddag begin 2018 organiseren? Als daar genoeg animo voor is. Alvast bedankt!!

Hartelijke groet,

Astrid van Veldhoven, (hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden)

Astrid van Veldhoven (niet gecontroleerd) replied on

En dit moet ook rainproof

Praat mee