Projecten

  • Home
  • Algemeen
  • Projecten
 GRID
 KAART
Weergave
Project
In samenwerking met zusterbedrijf Green Value Creation, Baxter Building, de gemeente en het Knowledge Mile Park heeft Green City Buzz een gevelborder aangelegd die drie keer zo breed en dubbel zo diep is als de gemiddelde geveltuin in Amsterdam. De border siert de hele gevel van het hoekpand en een aantal aangrenzende monumenten.
Project
Aan de Amsterdamse Van Diemenstraat is in 2011 een verticale tuin geïnstalleerd.
Project
Steeds meer woonboten kleuren groen. Met een speciale lichtgewicht opbouw wordt een dergelijk grijs dak in een handomdraai een duurzaam groen dak.
Project
Er is maar weinig ruimte nodig om grijze gevel te veranderen in een weelderige verticale tuin. Bij dit woonhuis aan de Keizersgracht in Amsterdam is door de toepassing van een SemperGreenwall Outdoor een mooie binnentuin ontstaan.
Project
Midden in de Nieuwmarktbuurt staat een bijzonder, industrieel gebouw dat in 1920 gebouwd is als ledikantenfabriek. Na renovatie zijn de schuine daken voorzien van een prachtig groen dak.
Project
Zowel de buitengevel als de binnengevel van het Hyatt Regency Hotel hebben een prachtig groen aangezicht gekregen.
Project
Aandacht voor groen in het design sluit naadloos aan bij de filosofie van Kimpton De Witt. De outdoor SemperGreenwall geeft het Kimpton De Witt Hotel een duurzame uitstraling en springt meteen in het oog bij het betreden van het pand.
Project

Op het 160 vierkante meter dak van het Jan Bommerhuis, ook wel ‘Floor’ genoemd, komt het Polderdak systeem. Tijdens een regenbui slaat het dak regenwater op en op het moment dat de bui voorbij is kan het water afvoeren.

Project
Tijdens het grote onderhoud aan wegen en riolering in Betondorp is direct gekeken naar regenwateropvang. Bij de Harkstraat wordt een Wadi gerealiseerd en de Zaaiersweg wordt kolkloos aangelegd. Het water zal hier naar de sloot lopen.
Project
In samenwerking met deverticaletuinman.nl en De Groene Wand is in de gehele achtertuin een groene gevel aangebracht om zo het regenwater op te vangen en direct aan de natuur terug te geven.
Project

Vanwege de technische noodzaak moest woningcorporatie Stadgenoot het dak van het woningcomplex aan de Da Costakade vervangen. Na oplevering van het dak is in samenwerking met bewoners, Rooftop Revolution en Patina dakdenkers besloten om het dak te vergroenen.

Project

Secret Village werd het showcaseproject van Stichting Green City Buzz, en vergroening werd de eerste stap.