Projecten

  • Home
  • Algemeen
  • Projecten
 GRID
 KAART
Weergave
Project

Een groen hart voor de woningen aan de Eurokade, Kroonweg, Roebelkade en Valutaboulevard. Bewoners zetten zich al jaren samen in voor een rainproof, groen en leuk plein achter hun woningen. Stap voor stap wordt het steeds groener en meer rainproof!

Project

In de Rivierenbuurt (Scheldebuurt) wordt de riolering vervangen. Het riool is namelijk in de loop der jaren verzakt.

Project

In de zomer van 2018 is de basisschool de Boomgaard in Amsterdam-West heringericht. Voorheen was het gehele schoolplein betegelt.

Project

In 2018 is het schoolplein van de basisschool de Wereldboom op de Zuidas Rainproof gerealiseerd. De leerlingen kunnen nu in een groene omgeving spelen en leren.

Project

Het tijdelijke schoolgebouw van het Spinoza lyceum aan het Martin Luther Kingpark moest redelijk snel worden geplaatst.

Project

Op de plek waar jarenlang het Stadsarchief stond, komt nu een plein met woningen, bedrijven, horeca, etc. Het Asscherkwartier wordt rainproof ontwikkeld met o.a. midden op het plein een zandbak met waterbergende functie.

Project

Op het schoolplein van IKC Noordrijk kunnen de kinderen met een speeltoestel water oppompen dat uitkomt op de watertegels. Deze vormen waterpatronen om mee te spelen: in plassen springen, bootjes laten varen, dammetjes bouwen en wat je maar kunt bedenken. Leuk en leerzaam!

Project

In 2014 lag er een ambitie en budget om het Weesperplein van gevel tot gevel aan te pakken, inclusief het regenbestendig inrichten van het plein. Door de gewijzigde focus van het project, zijn er maar een aantal maatregelen die tot uitvoering komen.

Project
Zuidas krijgt onder het Gustav Mahlerplein een ondergrondse regenwaterberging.