Projecten

  • Home
  • Algemeen
  • Projecten
 GRID
 KAART
Weergave
Project

Het Marco Polo Plein, gelegen naast de tuinen van Midwest in de Baarsjes was voor een groot deel een versteend plein. Na een hevige regenbui ontstond er wateroverlast door deze verharding.

Project

Een binnentuin in de Rivierenbuurt heeft een nieuwe taak gekregen, het werken als een spons. De Rivierenbuurt heeft snel wateroverlast na extreme regen en kan deze sponswerking goed gebruiken.

Project
Met behulp van een tegelservice hebben deze bewoners in Tuindorp Oostzaan hun tuintegels op laten halen.
Project

In de loop der jaren is er een prachtige paradijs tuin ontstaan in de Rivierenbuurt. In 2006 kwam Rob hier wonen en lag de tuin vol tegels.

Project
Groene binnentuin voor kinderopvang HVO Querido
Project

De parkeerplaats achter een kantoorpand dat de gemeente Amsterdam huurt, moest opengebroken worden om de riolering te vernieuwen.

Project
De gemeente Amsterdam ontlast het rioolstelsel met Hydrorock infiltratiebuffers bij het stadsarchief depot.
Project
Bewoners en bedrijven wilden deze grote stenige stoep graag vergroenen. Samen met partners, buurt en gemeente werd een klimaatbestendige 'Proeftuin' ontwikkeld. Hierin veel aandacht voor groen, klimaatadaptatie en sociale ontmoeting.
Project
Rond het museum is er in totaal voor 7000 liter buffer en infiltratie capaciteit aangelegd.
Project
In 2019 is het schoolplein van de Europaschool in Amsterdam-Zuid getransformeerd naar een levendig plein met meer natuur.
Project
Eind 2019 werd RWBNL benaderd door een bewoner die wateroverlast ervoer in de tuin bij hevige of langdurige regen. Er is gekozen om dit probleem aan te pakken door middel van infiltratie.
Project
Het hotel Soho House heeft een luxe daktuin met diverse beplanting, een bar en zwembad en fungeert tegelijkertijd als waterberging.