Projecten

  • Home
  • Algemeen
  • Projecten
 GRID
 KAART
Weergave
Project

In de Mercatorbuurt in Amsterdam West is in november 2019 de tuin van Joke regenbestendig gemaakt. In haar tuin ontstond na een hevige regenbui al snel wateroverlast.

Project
In de Rivierenbuurt zijn bewoners actief bezig met het vergroenen van de Vechtstraat. Dit hebben ze gedaan door het vergroten en beplanten van boomspiegels.
Project

Het Marco Polo Plein in de Baarsjes, gelegen naast de tuinen van Midwest, was voor een groot deel een versteend plein.

Project

Een binnentuin in de Rivierenbuurt heeft een nieuwe taak gekregen, het werken als een spons. De Rivierenbuurt heeft snel wateroverlast na extreme regen en kan deze sponswerking goed gebruiken.

Project
Met behulp van een tegelservice hebben deze bewoners in Tuindorp Oostzaan hun tuintegels op laten halen.
Project

In de loop der jaren is er een prachtige paradijs tuin ontstaan in de Rivierenbuurt. In 2006 kwam Rob hier wonen en lag de tuin vol tegels.

Project
Groene binnentuin voor kinderopvang HVO Querido
Project

De parkeerplaats achter een kantoorpand dat de gemeente Amsterdam huurt, moest opengebroken worden om de riolering te vernieuwen.

Project
De gemeente Amsterdam ontlast het rioolstelsel met Hydrorock infiltratiebuffers bij het stadsarchief depot.
Project
Bewoners en bedrijven wilden deze grote stenige stoep graag vergroenen. Samen met partners, buurt en gemeente werd een klimaatbestendige 'Proeftuin' ontwikkeld. Hierin veel aandacht voor groen, klimaatadaptatie en sociale ontmoeting.
Project
Door het tijdelijk opslaan van regenwater onder het kunstgrassportveld kan opwarming van het veld worden tegengegaan en tegelijkertijd wateroverlast worden voorkomen.
Project
Rond het museum is er in totaal voor 7000 liter buffer en infiltratie capaciteit aangelegd.